slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7 slideshow 8 slideshow 9 slideshow 10 slideshow 11 slideshow 12

Jelenlegi hely

Túrabeszámolók 2012

2012-es programjaink röviden:

 
2012. 12. 30. Nyúl, Szilveszteri nyúl a pácban
 
Az óévet kellemes, forraltboros túrán búcsúztattuk a nyúli Kökörcsin körtúrán. A pompás, ragyogó napsütéses túránkon betértünk a híres, több, mint 500 éves Sárkánylik pincébe egy kis bórkostolóra és a Szél Fiai Fogadóba is, ahol remek hangulatban költöttük el fenséges ebédünket. Habár a körtúrát végül kissé lerövidítettük, szívesen gondolunk vissza vidám barangolásunkra! Boldog Új Évet Minden Kedves Túratársunknak!
 
 
 
 
2012. 10. 20. Vinye, Cuha-völgyi séta
 
A legutóbbi sikeres családi rendezvényünk után ismét a kisebbek kedvébe igyekeztünk járni. Kora reggel találkoztunk Vinyén, ahonnan az ország legszebb vasútvonalán átvonatoztunk Porva-Csesznek vasútállomásra, ahol a gyerekek nagy örömére ki lehetett próbálni a vasúti sínen közlekedő kézi hajtányt. Innen két utat választhattunk vissza Vinyére, akik kisebb gyermekkel érkeztek,ők a  Cuha-völgyön keresztül folytatták útjukat, a bátrabbak és fáradhatatlanok:) a Zörög-hegynek vágtak neki. Délután a Vinye.hu büfé játszóterén mulattuk az időt. Ismét egy könnyed túranapon vagyunk túl, ahol mind a gyerekek, mind a felnőttek remekül érezhették magukat, kíváló alakalmat adva arra, hogy a kicsikkel megkedveltessük a túrázást.
 
 
 
 
2012. 10. 06. Bakonybél Családi piknik
 
Napsütéses szombat délelőtt sokadmagunkkal a Bakonybéltől 2 km-re Pápa felé található Gerencepusztai tisztáson talákoztunk. Aki tehette, mindenki hozta magával gyerkőceit, így gyerekzsivajtól volt hangos a káprázatos bakonyi erdő. A gyerekekkel - akik előtt le a kalappal, mert az 1évestől a 12évesig mindenki sikeresen teljesítette - kis körtúrát is tettünk: A Szarvad-árkon keresztül másztunk fel az Odvas-kő-barlanghoz, ahol a csöppségek keresték az Odvas-kői barnamedvét:), majd a piros jelzésen tértünk vissza a  bázisunkhoz, ahol a délutánt kellemes szalonnasütéssel és focival töltöttük. Remek piknik volt, igazi családbarát programokkal.

2013 Andras Ducz / Powered by ENICRA